Britt

Klik hier om Britt's foto's te bekijken  

Fotogalerij Britt

 
In memoriam
Britt hebben we helaas op 18 september 2015 moeten laten inslapen. Ze was net op 9 augustus 10 jaar geworden. Ze moest dagelijks overgeven en ze viel langzaam steeds meer af. Het bleek dat ze een maagtumor had bij de ingang naar de darmen die niet operatief te verwijderen was.
Erg jammer, zij heeft in ons gezin zo ontzettend veel vreugde gebracht. We waren allemaal stapelgek op haar.
 

Karakter

Britt was een hele rustige poes, lief en toch speels. Dat was voor onze kinderen wel extra leuk. Door onze twee zoons liet ze zich dan ook graag aanhalen. Ze gaf vaak kopjes en wilde graag geaaid worden. Als de jongens gingen slapen, kwam ze even bij hen onder de dekens liggen spinnen. Door de kamer rennen achter speelgoed aan vond ze ook geweldig. Ze ging zelfs vaak een muisje of iets anders apporteren. De jongens gooiden het weg en zij bracht het keurig terug!

Na dat Britt 10 keer bij 4 verschillende katers gedekt was en nog steeds geen nest ter wereld had weten te brengen, hebben we haar laten castreren. Wel werd ze een paar keer zwanger maar dat werd steeds vroegtijdig afgebroken. Bij één zwangerschap zijn er op een leeftijd van bijna 7 weken 2 dode kittens via een keizersnede verwijderd.
Erg jammer, ze had zo'n lief karakter en ook haar uiterlijk zouden we graag terug hebben gezien in haar kittens.

We gaan ons verder met de fok richten op Bibi en haar dochter Balou.

 

Bijzonderheden

 
Geb.datum 9-8-2005
Bloedgroep A
Oogkleur Groen
Vader Yrabilonka's Glamour Boy
Moeder Yrabilonka's Davila