Bibi

Klik hier om Britt's foto's te bekijken  

Klik op het fotoboek voor fotogalerij van Bibi

 

Karakter

Bibi is een jong van She-Tah. En dus is de wens van onze kinderen, om een eigen kitten voor de fok aan te houden, in vervulling gegaan. Ze is ook super goed gesocialiseerd omdat er door ons veel met haar geknuffeld en gespeeld is. Ze is geweldig lief en aanhankelijk. Het is een ondernemende poes en heel speels. Dat is voor onze kinderen wel extra leuk. Ze is ook nergens bang voor, ze stapt overal op af. Door de kamer rennen achter haar dochter Balou aan, dat vindt ze geweldig. Ze bedenkt ook vaak weer iets nieuws om mee te spelen, zoals het slepen met een knuffelpoes die net zo groot is als zijzelf.

Bibi heeft een dichte vacht en een hele lichte zilverkleur met veel wit en daardoor ook een mooi contrast met de vele spotjes. Met een hele dikke staart waar de zwarte ringen scherp afgetekend zijn t.o.v. het zilver. Ze heeft ook een groot postuur, op de leeftijd van 13 weken weegt ze al 1850 gram, 500 gram meer dan de kittens van het vorige nest op dezelfde leeftijd. Als ze 1 jaar is, weegt ze 3,2 kg, en 3,8 kg als ze twee jaar is. Haar uiterlijk zien we graag terug bij haar kittens.

Op 11 maart 2017 zijn Prince en Purcy (uit het P-nest van Balou) samen met hun oma Bibi verhuisd naar Marja en Geert in Hengelo. Het was aanvankelijk niet onze bedoeling om voor Bibi een gouden mandje te zoeken. Bibi en Balou begonnen heel agressief te vechten. En dat ging helaas niet over.

Uiteindelijk hebben we daarom besloten dat we Bibi mee zouden geven aan de nieuwe eigenaren van Prince en Purcy. Bibi behandelt deze twee katertjes alsof het haar eigen jongen zijn. En we waren er al snel van overtuigd dat Bibi bij Marja en Geert een super goede verzorging te wachten staat!

Bedankt Marja en Geert dat jullie Bibi verder de aandacht willen geven die ze verdient!

 

 

Bijzonderheden

 
Geb.datum 21-11-2009
Bloedgroep A
FeLV negatief (3-8-2015)
FIV negatief (3-8-2015)
PKD negatief (30-12-2010)
Oogkleur Groen
Vader Sir Snow Tiger van Pomaticha
Moeder She-Tah van Silver Calluna  
 
Dierenarts
 
Bibi staat onder toezicht van Dierenkliniek de Vossenbrink in Delden (OV).